NORD hotél Cortina D'AMPEZZO

Tempatna di lokasi anu sepi sareng cerah

deukeut jukut jeung leuweung, deukeut trails cross-nagara. Jarak 1,5 Km. ti puseur Cortina
Hotél Nord Cortina d'Ampezzo

Si trova in posizione panoramica e soleggiata proprio all’imbocco da Nord dell’ampia valle di Cortina, su cui gode di una magnifica vista, lungo la statale di Alemagna. Dista dal centro del paese appena 2 chilometri, ed è invece a due passi dagli impianti di risalita delle Tofane, dallo stadio Olimpico del Ghiaccio, dalla Palestra di roccia indoor Lino Lacedelli e dalla pista da fondo di Fiames.

Hotél jeung tradisi kuna

Il Nord Hotel Cortina offre 32 camere

la maggior parte con ampio terrazzo, che hanno appena visto il rinnovo dei bagni e degli infissi (estate 2024). Da ciascuna di esse si gode di una bella vista sulle montagne che la circondano

Kami Nungguan Anjeun

The lamping ski aranjeunna tiasa ngahontal dina sababaraha menit (dieureunkeun ku ski), sedengkeun jalur lintas nagara sareng seueur jalur mimitian langsung ti hotél.

Jasa caket dieu

Kaéndahan Alam

Cortina d’;Ampezzo mangrupakeun Resort wisata renowned lokasina di Dolomites, nel nord-est dell’;Italia.

Éta kasohor ku gunung-gunung anu spektakuler, kaéndahan alam sarta lamping ski kelas dunya na.

Turun gunung ski

jasa beus ski pikeun nyambungkeun sakabéh lifts ski.

Handapeun

Jalur lintas-nagara 50 méter jauhna. Fiames Palang Nagara Center.

Batu

Seueur jalur sareng via ferratas mimitian caket hotél.

Didatangan Galeri kami

Hotél sareng Kaéndahan Cortina

Promo kami

Simpen nepi ka 30% dina awal usum tiis!

Resort wisata anu kasohor ayana di Dolomites, nel nord-est dell’;Italia.